Woning verhuren Nijmegen

BP Homeleasing: Woonbemiddeling in Nijmegen sinds 1991

Staat u op het punt uw woning te verhuren in Nijmegen en omgeving? Dan bent u bij BP Homeleasing op het juiste adres. Wij hebben een jarenlange ervaring met woningbemiddeling Nijmegen. Of het nu gaat om een grote of kleine woning, een appartement, gemeubileerde studio of een vrijstaand huis, er is voor iedere woongelegenheid een huurder te vinden. Wij helpen u met onze gespecialiseerde kennis daar graag bij. Service, kwaliteit en professionaliteit staan bij ons voorop!

Service, kwaliteit en professionaliteit

woning verhuren nijmegen

Uw woonruimte verhuren in Nijmegen

BP Homeleasing heeft connecties met vele bedrijven in Nijmegen en omgeving die met expats werken. Expats zijn mensen die op tijdelijke basis in Nederland komen werken. Dit kan zijn, omdat zij door hun bedrijf in het thuisland naar Nederland worden uitgezonden, of omdat ze worden ingehuurd door een Nederlands bedrijf.

Het heeft veel voordelen om een expat als huurder in uw woning te hebben. Expats hebben over het algemeen een hoog inkomen en een goede opleiding. Zij zijn op zoek naar een woning in het duurdere segment van de huurwoningen. Zij vormen een betrouwbare huurdersgroep.

Daarnaast is een groot voordeel dat zij niet permanent in uw woning willen verblijven. Zo kunt u na verloop van tijd uw appartement verhuren Nijmegen aan een andere huurder, of zelf de woning weer gaan bewonen of ervoor kiezen de woning te verkopen.

Kwaliteit en service van BP Homeleasing

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij dat een goede voorbereiding het halve werk is. Om ervoor te zorgen dat u niet voor nare verrassingen komt te staan, doen wij er alles aan om ervoor te zorgen de risico’s uit te sluiten.

De kredietwaardigheid, antecedenten, identiteit en baangarantie wordt gecontroleerd. Tevens stellen wij de huurovereenkomst op en inspecteren wij de woning voor en na de huurperiode.

Wij helpen u graag om het verhuren van uw appartement in Nijmegen zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Meer informatie nodig?

Bent u naar aanleiding van het bovenstaande geïnteresseerd in onze service uw woning in Nijmegen te gaan verhuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de e-mail. Ook is het mogelijk het formulier op onze website in te vullen.

Transparant, vrijblijvend contact

huis verhuren nijmegen