Woning verhuren Eindhoven

BP Homeleasing helpt bij verhuur in Eindhoven

Heeft u een woning of appartement dat leegstaat, en bent u op zoek naar huurders die deze ruimte kunnen bewonen? BP Homeleasing helpt u graag! Ons bedrijf heeft sinds 1991 ervaring met huis verhuur in Eindhoven. Wij hebben een groot netwerk met internationale bedrijven die woningen zoeken voor expats. BP Homeleasing helpt u graag bij het verhuren van uw appartement, studio, woning of complex in Eindhoven en omgeving.

Gepaste hulp bij het zoeken naar de geschikte huurder

huis verhuren eindhoven

Uw appartement verhuren in Eindhoven

Zoals gezegd hebben wij een zeer ruime ervaring met het verhuren van woningen in de omgeving van Eindhoven. Een mogelijke huurder is een expat, dit is iemand die op tijdelijke basis in Nederland komt werken. Hij is ofwel ingehuurd door een Nederlands bedrijf, ofwel uitgezonden door het bedrijf van herkomst. Een expat heeft over het algemeen een hoog inkomen en een goede opleiding.

Zij zoeken daarbij natuurlijk een passende huurwoning waarin zij zich thuis voelen. Over het algemeen kan gezegd worden dat een expat een betrouwbare huurder is wegens zijn hoge inkomen en baanzekerheid. Daarnaast bent u ook niet voor zeer lange tijd aan de huurder gebonden.

Een expat werkt immers voor een aantal maanden tot hoogstens een paar jaar in Nederland. Dit betekent dat u de woning daarna weer voor uzelf heeft om bijvoorbeeld aan een ander te verhuren, of om zelf te bewonen of te verkopen. Kortom, dit biedt flexibiliteit binnen de Vastgoedwereld.

Screening van potentiële huurder(s)

Om niet voor vervelende verrassingen te komen te staan, helpen wij u door een aantal voorbereidingen te treffen. Op deze manier is het voor iedereen duidelijk wat de regels zijn.

  • Mogelijke huurders controleren

Zo screenen wij elke huurder voordat hij, zij een woning gaat huren. Waarbij de kredietwaardigheid, antecedenten, identiteit en baangarantie worden gecontroleerd.

  • Hulp bij opstellen van de huurovereenkomst

Tevens stellen wij de huurovereenkomst op en inspecteren wij de woning voor en na de huurperiode.

Meer informatie nodig?

Als u graag meer wilt weten voor het verhuren van uw woning in de omgeving van Eindhoven, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Naast gemeubileerde woningen ontfermen wij ons ook over leegstaande appartementen. U kunt dit gemakkelijk doen door het contactformulier in te vullen. Wij zullen daarop spoedig contact met u opnemen. Wij hebben zeer flexibele werktijden, ook ’s avonds en in het weekend. Ook is het mogelijk dat wij een afspraak maken om uw woning te bezichtigen. Dan kunnen wij samen met u een huurprijs afspreken. Wij helpen u graag met onze service!

Ondersteunend in Vastgoed

woonruimte eindhoven