Woning verhuren

BP Homeleasing: gespecialiseerd in vastgoedbeheer sinds 1991

Heeft u een woning die u wilt verhuren, bent u een makelaar en heeft u moeite met het vinden van de juiste huurder? Wij helpen u graag. BP Homeleasing houdt zich sinds 1991 bezig met het ondersteunen van huiseigenaren en makelaars bij de zoektocht naar de juiste huurder. Inmiddels hebben wij een gedegen kennis omtrent het verhuren van huizen, appartementen en studio’s. Heeft u bijvoorbeeld gedacht aan expats? Met onze gerichte aanpak en specialistische kennis zorgen we er samen voor dat uw woonruimte wordt verhuurd.

Service waarbij professionaliteit, kwaliteit en deskundigheid voorop staan

woning verhuren

De services van BP Homeleasing

Ervaring heeft ons geleerd dat het belangrijk is om uw zoektocht naar een huurder zo goed mogelijk voor te bereiden, zodat u niet voor nare verrassingen komt te staan. Uiteraard ondersteunen wij u daarbij.

  • Grondige screening van potentiële huurders

Een van de services die wij verlenen is dat wij mogelijke huurders vooraf grondig screenen. Waarbij de kredietwaardigheid, antecedenten, identiteit en baangarantie worden gecontroleerd. Zodat u zeker weet dat de persoon die uw woning zal betreden, betrouwbaar is.

  • Hulp bij het opstellen van een huurovereenkomst

We kunnen u daarnaast helpen met het opstellen van de huurovereenkomst. Ook is het mogelijk dat wij voor en na de verhuur van de woning een inspectie uitvoeren, zodat u niet met problemen komt te zitten.

Uw huis verhuren aan expats

Als u uw eigen huis wilt verhuren, behoort het verhuren van uw woongelegenheid aan expats tot één van de mogelijkheden. Expats zijn werknemers uit het buitenland, die tijdelijk naar Nederland komen om te wonen en werken. Dit kan gaan om een paar weken of maanden tot een paar jaar.

Expats worden ingehuurd door een Nederlands bedrijf, of worden uitgezonden door het bedrijf uit het buitenland. Het kan daarbij bijvoorbeeld gaan om bedrijven als BP, Shell, NAM en dergelijke. Een groot voordeel van expats is dat zij vaak een stabiel en gemiddeld hoger gelegen inkomen, plus een goed opleiding hebben genoten. Wat van de expat een betrouwbare huurder maakt.

Expats kunnen het zich veroorloven om woningen te zoeken in het duurdere segment van huurwoningen. Ook zijn zij vaak op zoek naar een gemeubileerde woonruimte. Een ander groot voordeel is dat zij niet permanent in uw woning verblijven. Zo kunt u na verloop van tijd uw huis verhuren aan een andere huurder, de woning zelf weer gaan bewonen of het huis verkopen. U zit dus niet voor een langere tijd aan een huurder vast.

Meer informatie nodig?

Indien gewenst kunnen we bij uw woning langskomen om samen met u een geschikte huurprijs af te spreken. Dit alles gebeurt op vrijblijvende basis. U zit dus nergens aan vast. U kunt van ons kwaliteit en een goede service verwachten. Wij verhuren onder andere woonruimten in de omgeving van Arnhem, Nijmegen en Eindhoven. Wilt u meer weten over wat BP Homeleasing voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Ook 's avonds en in de weekenden te bereiken

huis verhuren