Huis verhuren gemeubileerd

BP Homeleasing: hulp bij het verhuren van gestoffeerde- en gemeubileerde woonruimte

Als u op zoek bent naar een manier om uw gemeubileerde- en gestoffeerde woonruimte verhuren, bent u bij BP Homeleasing op het juiste adres. Ons bedrijf bestaat sinds 1991 en heeft een ruime ervaring met het verhuren van gemeubileerde woningen.

Wij hebben in de loop der jaren vele contacten opgedaan in het bedrijfsleven, waardoor wij snel uw gemeubileerde woning kunnen verhuren. Bij ons staan service, deskundigheid en professionaliteit hoog in het vaandel.

Service, deskundigheid en professionaliteit

gemeubileerd huis verhuren

BP Homeleasing: onze werkwijze

  • Samen tot een overeenkomst

Zodra u besluit met ons in zee te gaan, komen wij eerst op afspraak om samen met u de woning te bezichtigen. Wij zullen daarop in onderling overleg een huurprijs afspreken. Uiteraard is dit een vrijblijvende afspraak.

  • Zichtbaarheid op verschillende kanalen

Mocht u er mee akkoord gaan, dan kunnen wij de woning voor u aanbieden op zowel onze website als de websites van Pararius en Huurwoningen.nl. Als de woning weer beschikbaar komt plaatsen we de woning direct op de diverse websites zodat de woning geen leegstand kent.

Gemeubileerd huis verhuren

BP Homeleasing zorgt ervoor dat uw woning bijvoorbeeld verhuurd wordt aan expats. Dit heeft vele voordelen. Een expat is iemand die door een Nederlands bedrijf uit het buitenland wordt ingehuurd, of door een buitenlands bedrijf naar Nederland wordt gezonden om een bepaalde opdracht te doen. Een expat heeft vaak een goed opleidingsniveau en een hoog inkomen. Dit betekent dat zij als een betrouwbare huurder te boek staan.

Expats zoeken vaak gestoffeerde- en gemeubileerde woningen die zij tijdelijk kunnen bewonen. Dit kunt u ook als een voordeel zien. Dit geeft u namelijk de mogelijkheid om bijvoorbeeld onderhoud aan uw huis te plegen. Of u kunt na verloop van de huurperiode ervoor kiezen om de woning zelf weer in gebruik te nemen, een andere huurder de woning te laten bewonen of de woning te verkopen.

Meer informatie nodig?

Wij verhuren onder andere gemeubileerde appartementen in de omgeving van Arnhem, Nijmegen en Eindhoven. Als u nog vragen heeft of meer wilt weten over onze werkwijze, neem dan contact met ons op via de website. Zodra u het contactformulier hebt ingevuld, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij hebben zeer flexibele werktijden, ook ’s avonds en in het weekend. Mocht u een dringende vraag hebben, schroom dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met onze jarenlange ervaring in het vastgoedbeheer.

Op zoek naar de geschikte huurder

huis huren inclusief meubilair